Snyggast på festen

Hösttider är för många festtider. Istället för att träffa vänner utomhus med picknick-korgar i parker, träffas man nu hemma hos varandra i både spontana och mer planerade fester. Hösttider är också stunden på året då många har maskerader och fester med teman. Den traditionella amerikanska högtiden Halloween, har även börjat göra avtryck i de svenska högtiderna.

Festerna under hösten är även stunder då man både som kille och tjej kan gå all in. Maskerader är ett perfekt tillfälle att både använda lösögonfransar och lösnaglar. Här behöver man inte känna sig överklädd utan kan istället satsa på precis allt det som man tycker är fint. Några tips inför maskeraden är att:

  • Var kreativ för att hitta en spännande karaktär att vara.
  • Dyra kostymer är inte alltid bäst. Med små medel kan man också skapa sin egen.
  • Ta i ordentligt så kommer också resultatet att bli mer häpnadsväckande.

Vill man ha riktigt fina naglar som både väcker uppmärksamhet och håller längre än under festkvällen, kan det vara smart att gå till en salong för att få hjälp. Det man kan hjälpa till med på ens salong, är att göra lösnaglar som passar ihop med din egen personlighet och stil. Resultatet blir alltid bra. Känner man själv att det är ett område som man tycker verkar roligt, ska man inte vara rädd för att utforska det. Det gjorde Tobias, för att sedan med lite erfarenhet vinna priser med sina nagelskapelser.