Vintertrött ansikte? – Skinboosta hyn!

Har din hy också lagt av helt efter årets mörka, slaskiga vintersäsong? Du är inte ensam! Visste du att det finns ett sätt att låta huden tro sig föryngras, genom en skönhetsbehandling som kallas skinbooster? Om du är ny inför detta: läs vidare. Det här är nämligen den absoluta favoriten för oss som vägrar se på medan hyn tappar lyster.

På Lifetime Clinic erbjuder de skinbooster och vi har blivit lite galna i det här konceptet. Det revolutionerande är nämligen att det är ett naturligt sätt att bibehålla kroppens eget ”föryngringssystem”. Det ökar nämligen hudens förmåga att binda till sig vatten, det är med andra ord en djupgående återfuktande metod som allt fler vill ha för att få tillbaka sin hys fornstora dagar. Du måste helt enkelt prova! Lifetime Clinic är certifierade, vilket gör att de är en välkänd och pålitlig klinik för olika typer av skönhetsbehandlingar.

Vad ger skinbooster?

  • Den återfuktar huden underifrån
  • Den ger ordentlig lyster
  • Den bibehåller vävnader i ansiktet
  • Hjälper till att stärka hudens egna sätt att hålla sig ung

Skönhetsbehandlingar verkar på djupet

Det är inte längre tabu att genomgå skönhetsbehandlingar. Många kändisar väljer dessutom att bryta tystnaden och göra det offentligt. De lägger till och med upp behandlingen på sociala medier för att minska skvallret och spekulationerna: och de är stolta över det. Det tycker vi är bra, eftersom ett minskat tabu också gör att vi mer öppet kan prata om det. Vi tror att ett öppet samtalsklimat helt enkelt är bättre ur alla synvinklar, snarare än hysch-hysch.

Visst kan olika serum ge tillfällig effekt, men det är mycket tidskrävande och det är inte alltid som ett serum svarar rätt på just din hud. Det är därför det är bra att gå till en klinik som faktiskt är experter på att läsa av just din hy. Då kan de enkelt se om den behandlingen du önskar kommer kunna bidra till en bra effekt. De kan också hjälpa dig att hitta en behandling som kanske passar just ditt problem bättre, än det du hade tänkt dig från början. Ett serum får du istället pröva dig fram i blindo, kanske inte så kul om det visar sig att det var helt fel kräm för dig, om vi säger så…