Mäns stil, viktig för kvinnor

Något som verkar spela större och större roll för kvinnor hos män, är hur de klär sig. Det är till och med så att kvinnor kan tänka sig att sluta dejta en man på grund av hans klädsel. Kepsar är ett av de plagg som kvinnor ogillar mest, medan de älskar en rutig skjorta.

1554513-danny-saucedo-bild-2

Nästan alla kvinnor bryr sig om stilen

Kläder och stil spelar väldigt stor roll när det kommer till dejting och kärlek. Hälften av alla kvinnor i en stor undersökning skulle kunna dumpa sin partner om de ogillar vad han har på sig, skriver King Magazine. Hela 88 procent av kvinnorna tycker att det är viktigt hur partnern är klädd och kepsen är det mest osexiga som männen kan bära. Manchesterplagg tar en andra plats på kvinnornas ful-lista och andra modebrott är mjukiskläder till vardags och sandaler med sockor. De plagg på männen som kvinnorna gillade mest var skinnjackan och den rutiga skjortan. I undersökningen frågade man även män och 80 procent av dem ansåg sig själva vara välklädda. Den största stilförebilden för män var Michael Persbrandt.

Snygga underkläder är viktigt

Många kvinnor tycker också att ett par snygga kalsonger på män är väldigt attraherande. På willie john kan man hitta många olika typer av underkläder för män. Man kan även besöka deras facebooksida för att hitta mer information. I tidningen Café har man intervjuat ett antal kvinnor om just mäns underkläder och många av kvinnorna föredrar ett par boxershorts, medan andra gillar kalsonger med fina mönster på. Några anser också att innan man känner varandra bra är det viktigare att ha ett par snygga underkläder. Vad gäller andra accessoarer, som skor, så föredrar kvinnorna att männen har på sig ett par bekväma, lågklackade skor både på första dejten och till vardags.